Muut palvelut

Ajoneuvosi kaipaa säännöllisesti perusteellista puhdistusta, sisältä sekä ulkoa. Toteutamme kaikki puhdistuspalvelut juuri teidän tarpeisiin sopivaksi, olet sitten yksityinen tai yritysasiakas. Älä epäröi kysyä jos joku asia mietityttää autosi puhdistuksessa, autamme mielellämme, soita tai ota yhteyttä lomakkeella.

Suojateippaukset

Puskuriteippi ja kynnysteippaukset tehdään laadukkaasta ja kulutusta kestävästä 3M- mustasta teipistä. Teippauksilla saadaan ennen kaikkea suojaa mutta pienet virheet/ kulumiset peittyvät teipin alle. Jokainen teippaus tehdään juuri autollesi sopivaksi

  • Takapuskurin teippaus 80€

Ajovalojen hionta

Umpion pinnassa on tehtaan jäljiltä UV-suoja, joka estää umpion harmaantumisen auringon UV-säteilyn vaikutuksesta. Joissain umpioissa suoja on sekoitettu muoviin, ja toisissa se on ns. kalvona umpion pinnalla

  • Vesihionta, kiillotus ja suojaus alk. 120€

Alustapesu

Alustapesu suoritetaan painepesuriin kytkettävällä alustapesurilla. Alustasta saadaan hyvin pestyä hiekat, loskat ja maantiesuola. Alustapesua ei voida suorittaa madallettuihin/todella mataliin autoihin.

  • Alustapesu 15€

Erikoispalvelut

Meiltä onnistuu myös auton ehostukseen liittyvät pienemmätkin työt. Esim. mallimerkintöjen poistot, kilpipohjien vaihdot, nahkaistuimien ehostus tapauskohtaisesti, kangaspenkkien suojaus. Ja lukuisat muut auton ehostukseen liittyvät työt, älä epäröi kysyä, jos mieltäsi painaa joku auton ehostuksessa.