Muut palvelut

Muut palvelut osiossa on kattava valikoima palveluita, joita et ehkä muistanut edes ajatelleesi? Esim kiveniskeymien korjausmaalaus, suojateippaukset kynnyksiin tai mallimerkintöjen poisto.

Kiveniskeymien korjausmaalaus

Konepellissä, etupuskurissa, sivupeileissä, pilareissa ja jopa kyljissä kiveniskeymiä ja osien maalaus hirvittävän kallista! Me hoidamme homman edullisemmin. Tilaamme puolestasi juuri autosi maalipinnalle oikean sävyisen paikkamaalin ja paikaamme kiveniskeymät. Ennen paikkamaalausta, autoon tulee tehdä huolellinen päältäpesu, jonka hoidamme puolestasi.

  • Kiveniskeymien korjausmaalaus, sisältäen maalin 50€

Mallimerkintöjen poisto

Onko autosi takaluukussa mallimerkintöjä ja haluaisit ne pois? Onnistuu, poistamme mallimerkinnät, merkintöjen liimat ja myllytämme kohdat, jolloin lopputulos on huomaamaton. Ennen mallimerkintöjen poistoa, autoon tulee tehdä päältäpesu, jonka hoidamme puolestasi!

  • Mallimerkintöjen poisto alk. 50€

Suojateippaukset

Puskuriteippi ja kynnysteippaukset tehdään laadukkaasta ja kulutusta kestävästä 3M- mustasta teipistä. Teippauksilla saadaan ennen kaikkea suojaa mutta pienet virheet/ kulumiset peittyvät teipin alle. Jokainen teippaus tehdään juuri autollesi sopivaksi.

  • Takapuskurin teippaus 80€
  • Kynnysteippaus 30€/kpl

Ajovalojen hionta

Ajovalot kuluvat useimmiten kiveniskeymistä, mutta myös uv-suoja alkaa jossain vaiheessa auton elinkaaressa kulumaan pois. Näissä tapauksissa ajovalojen pinta sumenee ja valoteho häipyy. Ajovalot voidaan vesihioa, jonka jälkeen asennetaan uusi uv- suoja. Ajovalot saadaan näin lähes uuden veroisiksi.

  • Vesihionta ja uv- suojaus alk. 130€/ 2kpl umpioita

Lahjakortti

Voit halutessasi ostaa tietylle palvelulle tai tietylle summalle lahjakortin, jolloin saaja voi itse valita sopivan palvelun.